Magazin > VIP
30 ogledov

Klobuk za oboževalca

Johnny Depp je razveselil oboževalca. Žurnal24 main
Johnny Depp je mlademu oboževalcu obljubil svoj klobuk in mu ga tudi poslal.

Dvanajstletni oboževalec Johnnyja Deppa je zelo srečen. Igralec mu je namreč poslal svoj klobuk, ki mu ga je obljubil, ko sta se spoznala na snemanju filma Public Enemies.

Tako je 12-letni Jack Taylor dobil na dom paket, v katerem je bil omenjeni klobuk ter še nekaj daril za njegove brate in sestre. Priloženo pa je bilo tudi osebno Johnnyjevo sporočilo. Taylor je bil nad pošiljko navdušen. Povedal je, da je Deppa na snemanju mimogrede vprašal, ali mu podari klobuk, nikoli pa si ni mislil, da ga bo res dobil. Johnny mu je takrat rekel: "Ko končam snemanje, ga dobiš." In obljubo je držal.

–Depp je sicer znan po svojih dobrih dejanjih. Odkar je njegova hči prestala hudo bolezen, igralec veliko prispeva v dobrodelne namene. Ne gre le za denarne prispevke, ampak prispeva še nekaj pomebnejšega svoj čas. Bolnišnici, v kateri se je zdravila njegova hči, je podaril dva milijona dolarjev, poleg tega je s svojim kostumom iz filma Pirati s Karibov odletel iz Los Angelesa v London, kjer je oblečen v pirata obiskal otroke v bolnišnici in z njimi preživel popoldne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.