Magazin > VIP
45928 ogledov

Klofuta zaigrana? Chris Rock naj bi na levem licu nosil obliž

chris rock Reševalni pas/Twitter
Če bi bilo to res, bi bil škandal še večji.

Zmagovalci letošnjih oskarjev so zaradi Willa Smitha že potonili v pozabo. Igralec je namreč vsem ukradel šov, saj je poskrbel za enega največjih škandalov te podelitve. Zaradi šale na račun žene Jade je namreč udaril komika Chrisa Rocka. Za svoje dejanje se je že opravičil.

Na spletu pa se je pojavila fotografija, ki naj bi dokazovala, da je bil incident zaigran in le dobro premišljena promocija za podelitev, ki jo vsako leto spremlja manj gledalcev.

will smith, chris rock | Avtor: Profimedia Profimedia

Chris na posnetku na levem licu nosi obliž. Strokovnjak za telesno govorico Jesus Enrique Rosa meni, da gre za neutemeljeno teorijo zarote. "Dokaz, da to ni bilo del scenarija, je, da je Will, potem ko se je že usedel, žalil Chrisa," pravi.

Da posnetek ni pristen, kažejo tudi številne druge fotografije dogodka, na katerih o tem obližu ni ne duha ne sluha ...

will smith, chris rock | Avtor: Profimedia Profimedia

 

 

Komentarjev 5
  • mph2 09:42 31.marec 2022.

    Kdor je gledal in poslušal še potem besno bruhanje Willa iz publike, mu je čisto jasno, da je total izgubil razum, sramotno je napadel nekoga na odru ne glede na slabe ali dobre vice. Nedopustno.

  • radovednica 08:06 31.marec 2022.

    Če bi nekdo res rad "pribil" drugega, bi bil to udarec za nockdown. Seveda je zaigran "izpad dveh "nigrosov", polnih denarja. Je pa res. da bi se tak frajer kot W. S. lahko pokazal s kakšno boljšo babo, vsaj za ...prikaži več "public" in kar si seveda lahko in si privošči. Uboga reva, žena, ki je očitno zelo bolna, pa se mora "zaradi ljubega miru" kazati z njim, kot bi bila "srečen par". Tudi to je z njegove strani zaigrano.

  • AnzeSmolej 08:01 31.marec 2022.

    Vse je zaigrano od A do Ž! Sponzor oskarjev je bil Pfizer! Jap ta isti pfizer ki nas zastruplja že destletja. Kmalu bodo na trg poslali novo zdravilo za avtoimuno bolezen kot jo ima Willova žena. S tem so pa ...prikaži več spotoma cel svet še opozorili da oskarji sploh še obstajajo in da so se mediji razpisali o tej bolezni...