Magazin > VIP
34 ogledov

Kmet Damijan in Erika imata sladko skrivnost

Erika Mubi Damijan Smolak Milan Tomažin
Zaljubljenca s senika Erika Mubi in Damijan Smolak bosta že čez manj kot dva tedna dahnila usodni da, nevesta pa naj bi pred oltar zakorakala že v veselem pričakovanju.

Resničnostni šov Ljubezen na seniku je obrodil sadove, saj sta v njem našla ljubezen Erika Mubi in Damijan Smolak, ki si bosta že čez slaba dva tedna izmenjala poročne zaobljube. Sadove pa naj bi obrodila tudi njuna ljubezen, saj naj bi Erika pred oltar stopila v veselem pričakovanju. Vendar parček o tem zaenkrat še ne želi govoriti. "Zaenkrat ne dajeva nobenih komentarjev, ker bi rada, da je najprej za nama poroka, potem pa bova povedala kaj več," nam je pojasnila Erika in dodala, da pa si vsekakor želita povečanja družine.

Eriko smo sicer ujeli le dve uri po tem, ko je dobila svojo belo poročno obleko, nad katero je čisto navdušena. "Res je lepa," nam je povedala bodoča nevesta, ki je sicer v ta namen shujšala za kar 17 kilogramov. Kaj več o obleki pa nam zaradi Damijanove prisotnosti ni želela zaupati. Bo pa v njeni lepoti lahko uživalo kar od 160 do 170 svatov, ki se bodo z njima veselili na njun poročni dan.

Mladoporočenca se bosta zatem odpravila tudi na medene tedne. "Poročno potovanje je darilo moje mami, in sicer greva za teden dni na Ciper. Res se že zelo veseliva," nam je še zaupala. Parček pa seveda najprej čaka še dekliščina in fantovščina, ki sta se ju zaljubljenca odločila združiti kar v skupen piknik to soboto.

Komentarjev 1
  • dd 09:55 28.avgust 2012.

    Ubogi Damjan. Prav na zahrbtno hinavko je moral naleteti.