Magazin > VIP
71 ogledov

Kmet Luka še išče pravo ljubezen

Luka Skuber TV3
Luka Skuber še vedno išče pravo dekle.

Potem ko je nastopil v oddaji Ljubezen na seniku in mu dve tekmovalki nista segli do srca, kmet Luka Skuber še vedno ni spoznal pravega dekleta. Ljubezen je iskal, kjer je bila priložnost. "Vse sorte je bilo. Na pravo pa bo treba še malo počakati," nam je zaupal.

Luka, ki je zavrnil Tosjo in Tino, pravi, da pisem oziroma ženitnih ponudb ne dobiva več. Kot pravi, je spoznal, da so ga že pozabili. "Vidim, da se ljudje več ne spomnijo," je povedal.

Z nesojenima tekmovalkama pa je še vedno v stikih. Običajno je to preko Facebooka, občasno pa se tudi slišijo. Še najbolj pa se druži s fanti. Najbolj je v stikih z Damijanom, ki je pred kratkim dobil prvorojenko, ter z Juretom, z drugimi tekmovalci pa ne, je še povedal Luka, ki ne obžaluje, da se je prijavil v oddajo. Na vprašanje, če bi se znova prijavil v podoben šov, pa odgovarja, da po vsej verjetnosti ne.

Komentarjev 2
  • mijaliza 17:07 30.marec 2013.

    videz ni vse, tut sam nisem lep pa me ma moja rada,vsaj tak reče vsaki dan :D ampak ko sva skupaj gledala to oddajo je ravno na Luka rekla kateri nadutež....pa morem reč da se še ni zmotila glede ocene na prvi pogled....

  • privat 08:59 30.marec 2013.

    s to frizuro bo še dolgo iskal...