Magazin > VIP
37530 ogledov

Kmetija: Ambrož o Nini ne najde več lepih besed, šel je naprej

ambrož vahen kralj Voyo
Ljubezni je očitno že konec …

Med Ambrožem in Nino je počilo zaradi nominacij. Ambrož naj bi Poloni obljubil, da jo bo postavil za glavo družine, nato pa je besedo požrl. Šentjurčan te obtožbe zavrača. Kako je med pogovorom o tej temi znorel, si lahko ogledaš TUKAJ.

Nina je odkorakala in se od takrat ni vrnila k ograji. Spomnimo, Ambrož po porazu v areni ne živi več na posestvu, ampak v hišici v gozdu.

Romana je poskušala spor zgladiti, a sta se z Nino „zapeli“. Ambroža ni uspela prepričati, da Nino pokliče k ograji, da bi se pogovorila. "Če človek nima dovolj spoštovanja do sočloveka, da bi prišel do mreže in se pogovoril ... Tukaj nisem nič zaje***,“ ostaja trmast Ambrož.

Nina naj bi Romani rekla, da se je pripravljena pogovoriti, če jo povabi k sebi. 

"Ona, se mi zdi, da si fila ego z drugimi. Ona je naredila od mene korak nazaj. Če ti ni, ti ni. Jaz sem naredil korak naprej, zakaj bi silil v človek, če je naredil korak stran od mene. Preveč sem se trudil, preveč. Mislim, da je dovolj. Sem prespal, vse sem zbrisal. Ctrl alt delete, gremo naprej,“ je bil kratek Ambrož.

Nini ni vseeno. Svojo žalost poskuša premagovati s petjem. Je tole pesem namenila Ambrožu? Poslušaj!

Klavrn konec ljubezni, ki se je tako lepo začela. Nina je jokala, ko je prebrala Ambroževo pismo, ki ji ga je pustil pred odhodom v kajžo. Kaj je napisal, najdete TUKAJ.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.