Magazin > VIP
19872 ogledov

Kmetija: Franc v areni požrl besedo, nato v hiši povzročil jezo

franc vozel POP TV
Nekaj je razumel narobe …

Franc je bil izbran za drugega dvobojevalca in čeprav je govoril, da mu je vseeno, se je izkazalo, da ni bilo tako, saj je po izgubi v areni poudaril, da je ves čas pridno delal, a je kljub temu dobil kamenčke. Pred dvobojem je tudi izjavil, da se ne bo boril, ampak bo mladi pustil zmago. 

V areni pa se je odvila druga zgodba. Franc se je boril kot lev in Tilen ga je le za las premagal. Po zmagi je izjavil, da je vesel, da njegovih besed, da mu bo prepustil boj, ni jemal resno …

Franc je postal glava porote, ker pa ta teden ni nobene glave družine, se je Trboveljčan odločil, da bo to vlogo prevzel kar on. Takoj se je začel razburjati zaradi nereda in vsem zaukazal, da se morajo iz postelj dvigniti ob 7. uri, sicer ne bo zajtrka. To je najbolj zmotilo Tadeja in Mattio. Tadej mu je dal jasno vedeti, da mu ne bo nihče ukazoval in mu razložil, da ni glava družine, ampak le porote. 
Franc se seveda ni dal prepričati ...

Komentarjev 6
  • Avatar Stirrastella
    Stirrastella 00:21 15.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Dusan12 16:58 14.december 2021.

    Afna Franc, afne na POP tv, vse skupaj pa, poden od podna, višek narcisoizma teh pop telebanov, ki poneumljajo slovenski narod, ….

  • borut08 14:48 14.december 2021.

    Tako kot na kmetiji je tudi v realnem svetu.Samo politike poglejmo in je vse jasno.