Magazin > VIP
55555 ogledov

Kmetija: Gospodarica jim je obljubila toplice, dobili pa so tole

kmetija2021 POP TV
Tekmovalci bojkotirajo nalogo.

Pretekli teden je iz šova Kmetija izpadel Mattia, ki je odločil, da bo glava družine spet Tadej, ki je ob prihodu gospodarice Nade najprej mislil, da ga čaka miren teden ... "Lepih dni je bilo ogromno. Verjetno se bodo počasi skalili. Jaz bi vas peljala na izlet. Pokliči družino in se bomo naložili na prikolico in gremo na roštil. Bomo šli v toplice na roštil," je povedala Nada, ki se je šalila.

Tekmovalcem je odpeljala k sosedom, kjer jih je čakal šok. Franci se je začel takoj razburjati, da je nalogo nemogoče izpeljati, a Nada je ostala neomajna. Družina je na koncu skupaj odločila, da ta teden naloge ne bodo opravljali.

Kakšna je njihova tedenska naloga, si lahko ogledate na tukaj.

 

Komentarjev 3
  • rd2dmk2 09:20 01.november 2021.

    sem prebral članek,oddaje nisem in ne bom gledal.. bom pa dejal takole na kmetiji so živali ( običajno ) in s tem mislim na res prave živali, sicer je zelo malo kmetij z oslom, je pa ena z prevladujočim številom ...prikaži več teh primerkov. also dakle, reklama kaže naše kmete, kako pred petelinom vstanejo, ob nalivu garajo itd.. da ne omenjam da se krava pomolze in nakrmi in spuca drek, redno vsak dan, ne pa ko frajerju se zljubi.. in tile primerki naj bi kasirali 50k€..eno štaro švedro v rit pa nič druzga.