Magazin > VIP
41803 ogledov

Kmetija: Gospodarica Nada prišla s slabimi novicami

gospodarica Nada voyo.si
Tekmovalci niso vedeli, kaj se dogaja po Sloveniji.

Gospodarica Nada je že drugič ta teden obiskala tekmovalce, saj jo skrbi za tedensko nalogo. Neprekinjeno deževje kmetom namreč onemogoča delo in tega se gospodarica tudi zaveda. "Težko mi je, ko vidim kmetijo v teh težkih razmerah in v teh groznih časih. Ne glede na katastrofo, ki se dogaja v Sloveniji, sem vesela, da bom videla glavi družin," je povedala.

Kmetijo so snemali že v času poplav, ki so prizadele Slovenijo. O dogajanju zunaj je Nada sedaj obvestila glavi družin. "Danes najraje ne bi bila tukaj, ampak se po Sloveniji dogajajo izredne razmere. Zaradi vremena je prava katastrofa. Kmetije se borijo za svoje premoženje, živino in posestva. Vse, česar ni uničila toča, bo sedaj odnesla voda. Pridelki so poplavljeni, vse odnaša," je obvestila Kristijana in Tamaro.

Ker se zaveda, da na dogovorjeni lokaciji ne bodo mogli postaviti stopničaste grede, je Nada spremenila načrt in jo prestavila. Kot je povedal Žan, novi teren ni le manj razmočen, ampak tudi veliko bolj raven, zato so spremembe več kot veseli.

Z novicami je sicer prišla tudi Natalija. Tokratne nominacije so bile drugačne. Vijoličasti so določili prvega dvobojevalca v rumeni ekipi, rumeni pa v vijolični. To sta postala Žan in Gregor

Komentarjev 2
  • Avatar lopov
    lopov 16:34 19.september 2023.

    nikjer dežja ni

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:54 19.september 2023.

    Nezanimivo,in nepomembno