Magazin > VIP
128536 ogledov

Kmetija: Janu se je 'odpeljalo', ga bo POP TV vrgel iz šova?

kmetija2021, Jan Knez, majda
1/9
POP TV
Prepir, kot ga v Kmetiji še nismo videli.

V šovu Kmetija je prišlo do incidenta. Jan, glava družine, se je znesel nad Majdo. Kaj ga je tako ujezilo, ni jasno, po vsej verjetnosti ga je zmotilo Majdino mišljenje o Marii, s katero se je Jan povezal in jo je zato branil pred ostalimi kandidati, ki ji niso naklonjeni..

Zvečer ob ognju je Jan Majdi očital, da nič ne dela. Izbruhnil je prepir, kot ga Kmetija verjetno še ni videla. "Nič ne delaš, sam šetaš po kmetiji. Gobce delaš take, kot p***ica tu. Sp***. Idi tja v štalo spat. Nisi drugega kot za v štalo,“ so bile nezaslišane Janove besede, ki se kar niso končale.

Kako agresivno se je obnašal, lahko vidite v videu TUKAJ.

Ostali tekmovalci so bili v šoku in se strinjali, da to niso besede, ki bi si jih kdorkoli zaslužil, da je to nesprejemljivo obnašanje. Poleg Majde se je z njim skregala tudi Karin. Uprla se mu je in ga vprašala, koliko je star, da se tako pogovarja. Jan ji je besno odvrnil, da naj bo tiho šmrkla. "V šoku sem. Kar tresem se, ker se je tako drl name.“ 

Jan se ni umiril in nadaljeval s psovkami: "Da te ni sram. Tako stara si in tako svinjarijo delaš.“ Poleg kletvic je tudi pljunil proti Majdi. "Mrš, nesnaga smrdljiva. V štalo idi spat.“

"Sram me je, da te en človek tako poniža. Jaz sem imela toliko padcev v življenju,“ je bila v šoku Majda, ki je imela nasilnega moža. Bila je močno prizadeta in tega ni skrivala. 

Karin je prepričana, da ima Jan psihične težave, ker je bilo že v preteklih dneh videti nekaj čudnega obnašanja, Tadej pa je pripomnil, da mu ob Janovem kričanju začelo srce hitreje razbijate in da je bil prizor ogaben.

Kaj vse so še povedali ostali, ki so ob prizoru prebledeli, lahko vidite TUKAJ. 

Komentarjev 5
  • Albatroz 21:01 20.september 2021.

    Psihična motnja

  • Ender3 13:38 20.september 2021.

    To je scenarij šova, kaj ljudje ne razumejo, dojamejo, da gre za komercijano medijsko poneumljanje še tistih nekaj gledalcev, ki zapravljajo čas z gledanjem teh PoP bedarij.

  • romy 12:16 20.september 2021.

    Sovraži ženske,veste kaj mislim...