Magazin > VIP
148205 ogledov

Kmetija: Kot kaže, je Gino zavrnil Tjašo, to pa je njen zdaj že bivši fant

tjaša vrečič POP TV
Gino je razjezil Tjašo.

Kot kaže, je v šovu Kmetija preskočila iskrica med Ginom in Tjašo, ki se že od samega začetka odlično razumeta. 

Da Gino čuti več, se je pokazalo pred nekaj dnevi, ko je Tjaša dobila pismo od fanta. Golobčka pa sta se sedaj, ko se šov bliža koncu, morala pogovoriti o svojem odnosu in kar je Tjaša slišala iz Ginovih ust, ji ni bilo všeč. "Malo me je prej razjezil Gino, zato me ni bilo na zajtrk,“ je povedala v pogovoru s sotekmovalko in razkrila, da Gina skrbi razdalja – Tjaša živi v Mursko Soboti, Gino pa prihaja iz Tolmina. 

"Kar se mene tiče, jaz nikoli ne reč nič za 100-odstotno. Ko je to govoril, sem bila samo: 'Kaj?' Ko pogledaš, kaj sem jaz tukaj prestala, glede vsega tega, si misliš le: 'Povej prej, ne zdaj, ko je že vse tako, kot je,“ je potarnala Tjaša, Gino pa je povedal: "Zelo zapleteno je tukaj. Težko se je z nekom povezati, ko igraš igro. In zdaj se to dvoje trčilo. Na to, kar imava midva, ne gledam kot na igro.“

"Ko se Kmetija konča, sva vsak na svojem koncu Slovenije in to boli,“ je še povedal postavni temnolasec. Kako potrta sta Tjaša in Gino, si lahko ogledate TUKAJ

Tekmovalci so sicer dobili sporočila od doma. Javil se je tudi Tjašin fant Emil (na spodnji fotografiji na skrajni desni). Kot smo prvi poročali, sta se Emil in Tjaša po šovu razšla.

tjaša vrečič | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 2
  • Avatar jate
    jate 15:59 09.december 2021.

    e pupa moja si vidla,da 10 dek pizde ne pomaga vedno...zdaj si brez obeh tičev...boš vedla za drugič

  • Janez_53 13:23 17.november 2021.

    Punca ima precej čudne nazore. Kot je sama povedala, nima nobenih težav lagati človeku v obraz. Takim ljudem se je najboljše izogniti v velikem loku, ne glede na to, kako zapeljivo gledajo.