Magazin > VIP
85076 ogledov

Kmetija: Nada v solzah, prišla je z žalostno vestjo

nada POP TV
Preplavila so jo čustva.

Gospodarica Kmetije Nada Zorec je prišla na posestvo sporočit slabo novico – kmetijo bo počasi treba pospraviti. Ko je rekla, da jo bodo tekmovalci kmalu zapustili, so jo preplavila čustva. S solznimi očmi je Tjaši predala nalogo. 

Nato je odšla še do ostali tekmovalcev, ki so se jim ta teden pridružili že izpadli kandidati. "Vsi ste bili zelo delovni in veseli me, da ste prišli nazaj. Tako kot smo skupaj gradili, bomo tudi skupaj podirali,“ je povedala.

"Že sama misel me stisne ... da se bomo poslovili. Vsako slovo je težko. Rada sem jih imela. Resnično rada sem prihaja sem," je simpatična gospodarica še izjavila.

Tekmovalci bodo morali popraviti njivo in podreti vse objekte, ki so jih postavili. Čeprav gre za žalostno nalogo, jo je treba opraviti, je še dodala Nada. 

Komentarjev 3
  • Tana_Kerr 14:11 17.december 2021.

    Google je vsak teden plačal spletno delo od doma od 6000 do 10000 evrov. Od Googla sem prejel prvi mesec 27416 evrov plače. V prostem času delam 3 ure na dan. pojdite na to stran za več podrobnosti............ >>>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • ivo5 00:57 08.december 2021.

    Uf, kakšna zaigrana igra žalosti, vse je samo za gledanost in denar sodelujočih. Sicer zelo puhla vsebina.

  • Avatar Mirraona
    Mirraona 00:25 08.december 2021.

    Dobrodošli v najboljšem intimnem klubu - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m