Magazin > VIP
39760 ogledov

Kmetija: Neverjetno, kaj sta si Aljaž in Lina privoščila

maria arko Voyo
Maria bo odslej zagotovo bolj pozorna.

Aljaža in Lino je zanimalo, kaj si Maria tako vneto zapisuje v zvezek. Mlada tekmovalca sta stikala po njenih stvareh in zvezek našla ter se z njim umaknila v gozd, kjer sta naletela na Tjašo, Majdo in Mattio. Skupaj so se norčevali iz Marijinih besed.

kmetija2021 | Avtor: Voyo Voyo

Glava družine je med drugim v zvezek zapisala, da se ji zdi nesprejemljivo, kako sta se Aljaž in Franc obnašala, da je Ambrožu spodletelo pri postavljanju ograje, a da ji je situacijo uspelo rešiti, nekaj zapiskov pa je namenila tudi svoji največji sovražnici Majdi.
"Ona ni čista v glavi. Maria nima jajc, da bi iskreno pogledala človeka v oči in se pogovorila, kot se spodobi,“ je po branju zapisanega povedala Majda.

Na koncu so nepridipravi prijeli za svinčnik in Marii v zvezku pustili sporočilo. Ko ga je videla, je zapustila glavno hišo in se preselila v hišo za goste. Kaj so zapisali, lahko vidite TUKAJ,

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.