Magazin > VIP
7188 ogledov

Kmetija: Neverjetno, kakšne žaljivke so letele na Karin …

Karin Lipovnik POP TV
Grozno …

Tekmovalci so z glasovanjem določili drugo dvobojevalko. Največ kamenčkov je dobila Karin, ki si je menda želela dvoboj z Lino.
Za mizo se je spet razglabljalo o prvih nominacijah, ko sta Gino in Tjaša kamenček dala Lini in jo šokirala. Lina in Aljaž sta očitno prepričana, da je imela prste vmes Karin, ki naj bi na svojo stran potegnila Gina in Tjašo. "Nimam česa dodati. Vedela sem, da so se karte razkrile s tistim dnem, ko sem dala Aljažu kamenček. Da bo šla igra proti meni slej kot prej. Neumno se mi zdi, da sem zdaj izpadla tista najslabša, da sem jaz kriva, da se je to zgodilo. Padle so določene besede. Ko sem stala v kuhinji in vlekla na ušesa ...“ je za mizo povedala Karin, pozneje pa razkrila, kaj je slišala iz Lininih ust: "Kaj bom jaz, saj nimam kondicije za areno. Da sem pra****, da naj se je***. Da ji grem na ku***, da me ne more več videti.“

Kaj sta na Karine obtožbe rekla Lina in Aljaž in kako hladno je bilo vzdušje za mizo, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.