Magazin > Film & Glasba & TV
60 ogledov

Dominika ne mara Bosancev

dominika Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Domnika o tem, zakaj ne mara Fakija.

Kako je potekal boj? Kje se je zalomilo?
Po eni strani si nisem želela obiska staršev in 10-letne hčerke, ki jih nisem videla tri mesece, ker sem vedela, da me bo to vrglo s tira. Dvoboj sem predala, ker sem si res želela oditi domov.

Ste razočarani, da ste izpadli tik pred koncem?
Ne, ni mi šlo za denar in absolutno nisem razočarana. Rajši živim iz dneva v dan, kot da bi se obremenjevala z denarjem, saj imam okoli sebe velik krog ljudi, ki mi vedno pomaga. Na ta račun se zabavamo tudi v službi, v podjetju, kjer sortiram barvne kovine. 

Ali Jacqueline zamerite, da vas ni postavila za glavo družine?
Nikomur nič ne zamerim. Ona se je odločila, kot se je odločila. Moj cilj je bil, da kot zadnja ženska zapustim šov Kmetija:Nov začetek, kar se je tudi zgodilo.

Zakaj ste za dvoboj izbrali Miho?
Zato, ker se že na začetku nisva razumela. Bruna nisem poznala, zato je bil Miha najbolj ustrezna izbira.

Zakaj ste rekli Francu, da ste favoritka?
Franc in Faki sta zelo požrešna na denar. Želim, da se Fakija izloči. Francu pa privoščim zmago, saj je, ko ni kamere, drugačen človek.

Zakaj ste za glavo izbrali Franca?
Bruno ni delal nič, Miha je vse delal, kot je Faki govoril, Fakija pa ne bi dala za "glavo družine“, ker je Bosanec. Naj se najprej nauči slovensko, grdo se je obnašal tudi do Maruše. Pravil je, da ima veliko žensk še poleg nje, kar mi sploh ni bilo všeč. Imam enega Bosanca v službi, ki je čisto isti. Bosanci se do žensk zelo grdo vedejo.

Kako bi opisali odnos fantov do deklet v šovu?
Zelo grdo so se vedli do žensk. To je bil sicer šov in ne vem, kakšni so zunaj. To mi ni bilo všeč. Za mojim hrbtom so take stvari govorili, da sem bila prav presenečena, meni pa ni bilo do kreganja ...

Nad kom ste po ogledu posnetkov najbolj negativno presenečeni?
Nad Fakijem.

Katere in čigave besede so najbolj bolele?
Nobene, ker sem flegmatičarka.

Izpolnila se vam je želja, da boste "glava družine“. Pred tem ste rekli, da boste fantom pokazali hudiča, ko boste glava, a temu ni bilo tako. Zakaj?
Raje sem jih poskušala uničiti psihično, da so se vsi začeli med seboj prepirati, jaz pa sem se temu samo smejala.

Zakaj nikomur niste nikoli povedali nič v obraz?
Sem bolj tiha. Rada se zabavam, a v tem šovu se nisem mogla. Ko sva z Barbaro imeli 'pretep z blazinami', so mi že govorili, da sem otročja. 

Kako ste sprejeli kritike, ki so na vas letele ko ste zasedali funkcijo vodje?
Povsem normalno. Samo poslušala sem jih in si mislila svoje. Ni me ganilo.

Tekmovalci so večkrat rekli, da v šovu niste delali. Kako bi to komentirali?
A res? V šovu sem delala veliko več kot vsi ostali.

Enkrat ste se branili z besedami, da ste prestali operacijo hrbtenice in da zato ne morete težko delati. Zakaj ste se prijavili v šov, če je za vami takšna operacija?
To je bilo zaradi tega, ker mi je Faki naročal, kaj naj vse še nesem. Ko me je začel opravljati, sem mu potem povedala svoje, da ni pametno, da se ubiješ na delu, potem pa greš na bolniško.

V areni ste med enim dvobojem povedali, da ste se v šov prijavili z namenom, da vsem poveste, da ljubite ženske. Kdo tega do šova ni vedel?
Enkrat pač moraš povedati. Tega res niso vedeli vsi, kar se je sedaj spremenilo. Zdaj vsi vedo, zakaj že devet let nisem z nobenim moškim.

Kdaj in kako ste spoznali, da ste lezbijka?
Že v otroštvu. Takrat je bil drugačen režim, v družini smo hodili k maši ... Čudno bi bilo, če bi to povedala takrat. To bi bil težki "bum“. Ogromno ljudi je to takrat skrivalo, Slovenija je pa tako ali tako sto let za opicami …

Kdaj ste vsem povedali, da ljubite ženske?
Ko se je zakon končal, sem spoznala žensko, s katero sva skupaj hodili že v šolo. Tudi ona ima tri otroke, tako da usklajujeva najin odnos. Na začetku ni šlo, po dveh letih, odkar sva se razšli, se zopet zbližujeva in mislim, da bo tokrat mogoče šlo. V razmerju sva sicer bili leto in pol. 

S katerimi tekmovalci boste ohranili stike?
Z Barbi iz Ljubljane, s katero sva bili res prijateljici, še na koncert Magnifica bova šli skupaj. Ne maram pa velikih krogov ljudi. Rada sem bolj zase in s svojo ljubeznijo.

Kaj bi v šovu označili za svojo največji napako in kaj za največji uspeh?
Moja največja napaka je bila, da sem se prijavila v napačni šov, saj tam nisem mogla biti to, kar sem jaz. Največji uspeh pa, da sem sploh šla v šov in videla, kako vse skupaj na tem področju poteka. Vsi mi čestitajo. Sedaj je iz tega mojega nastopa nastal 'cel halo', in to v pozitivnem smislu.

Kakšni so vaši cilji?
Moj cilj je večje stanovanje, saj sedaj živim v garsonjeri. Prvi sin živi že na svojem, drugi pri očetu, hčerka pa je trenutno pri babici, saj sama večinoma cele dneve delam. Želim si pa tudi ponovnega zbližanja z bivšo. Z njo bi se tudi poročila, da ji pokažem, da mi druge ženske ne pomenijo nič in da jo imam rada.

Komentarjev 14
  • sintesi 07:02 02.december 2015.

    maruša je pa itak slovenceljka.......

  • Ferluci 17:19 01.december 2015.

    Torej so nestrpni, podobno kot ti. Skratka, veliko skupnega. Ni vam pomoči.

  • dragec 18:57 30.november 2015.

    Draganče.....dragutin, ......od Slovenije BRE