Magazin > VIP
73236 ogledov

Kmetija: Parček zapustil šov, Natalija šokirala z novico

kmetija2021 POP TV
V šov se je vrnila izpadla kandidatka.

Tekmovalci Kmetije so se znebili nevarnih konkurentov. Po tem, ko je bilo jasno, da mora šov zapustiti Lina, je z njo odšel tudi Aljaž.

"Kot njen partner bi z njo zapustil kmetijo. Mene srce pelje z njo nazaj domov. Ko prideva ven, je spet nov šok, ki ga morava skupaj prestati,“ je povedal Aljaž, nato pa še dodal, da je bil zanj najlepši trenutek v Kmetiji odhod, s katerim je pokazal, da mu ni toliko do zmage, kot so govorili, in da je zanj pomembnejša ljubezen.

Lina je v areni v moči izgubila proti Karin. Nato je sledil še en šok. Že izpadli kandidati, Stanka, Anže in Polona, so se lahko še enkrat borili za vstop v šov. Zmagala je Polona, ostali so morali domov.

lina, aljaž, kmetija2021 | Avtor: POP TV POP TV
Videti je bilo, da svetlolaska nove priložnosti ni najbolj vesela, ker je imela občutek, da njene vrnitve vsi niso bili veseli. Nina Radi je bila zagotovo med tistimi, ki bi raje videli, da Polona ostane v hišici v gozdu. "Ženske z bolj tečnim obrazom v življenju še nisem srečala. Večje zlobe, zahrbtnice, preračunljivke. Ne morem verjeti, da sem lahko zaupala taki osebi, ki ni vredna odstotka tega, kar sem ji dala.“

Kako nejevoljna je bila Polona, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 2
  • zaneta 17:10 09.november 2021.

    Same mone, zmaga ga majda, karin in ostali dripci. Aljaz pa njegova, sta bla saj fejst, pa za gledat nekako. Jao

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 13:47 08.november 2021.

    Mater, na Kmetiji pa dogaja.;)