Magazin > VIP
79797 ogledov

Kmetija: Takole je Gino pogledal, ko je videl Tjašinega fanta

tjaša vrečič
1/5
POP TV
Tjaša je dobila obisk.

Tjaša je v areni premagala Majdo, ko je prišla nazaj na posestvo, jo je čakalo veliko presenečenje. Na obiska sta prišla njena sestra in fant Emil, s katerim je bila pet let v zvezi. Njuna ljubezen je po koncu šova usahnila.

Če bi vprašali tekmovalce Kmetije, bi verjetno vsi v en glas povedali, da je za to kriv Gino oziroma Tjašino prijateljstvo z Ginom. Franc, Polona, Nina in Tilen so vsi javno povedali, da je med njima zagotovo preskočila iskrica, kar oba zanikata.

Ginove besede so bile sicer malo sumljive ...

"Fantu sem povedala, da tukaj ob sebi potrebuješ nekoga, ki ti stoji ob strani in s katerim pelješ zadevo že od samega začetka. In da je Gino zelo močan in mi zelo pomaga. Že ves čas sodelujeva. Moj fant to ve in razume ter se zaveda, kakšna je cela situacija. In se s tem ne obremenjuje,“ je povedala Tjaša. Franc ji ne verjame. "Sreča, da se z Ginom nista držala za roke, ker jo je v hiši čakal njen fant,“ je povedal, Polona pa je dejala, da je bila Tjaša presenečenja vesela, a ji je bilo tudi neprijetno.

"Vsi mislijo, da sva s Tjašo drug na drugega čustveno navezana in bla bla bla. To ni tako,“ pa je povedal Gino, ki mu gre že pošteno na živce, da ga ostali tekmovalci ves čas zbadajo. 

Gino je bil precej resen, ko je Emilu segel v roko. Kamera ga je ujela tudi v trenutku, ko ni bil videti najboljše volje … Franc pravi, da se je od skupine med obiskom umikal in da ni želel nič povedati.

Kar je res in kaj ne, vesta le Gino in Tjaša. 

Komentarjev 2
  • Marion_Howser 15:05 25.november 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦

  • albert6 10:39 25.november 2021.

    Kot v ciganske šotoru. Ata hčerko. sin pa mamo. Sutan pa vse4