Magazin > VIP
24198 ogledov

Kmetija: Tekmovalci takole zanemarili živali

kmetija2021 POP TV
Gospodarica ni mogla verjeti očem.

Gospodarica Nada se je po treh dneh vrnila na kmetijo, da bi preverila, ali so tekmovalci pospravili koruzo. Še prej pa je pogledala, kako je poskrbljeno za kravi. 

Videno jo je šokiralo, saj sta stali v svojih iztrebkih. "Oh, Marija sveta, kako ste pa revice usr**. Pa to ni res,“ je povedala in dodala: "Ne glede na količino dela na kmetiji so živali vedno na prvem mestu.“ 

Kako umazan je bil hlev, lahko vidite TUKAJ.

Ta teden je bil glava družine Tadej, zato se je Nada s svojo pritožbo obrnila nanj. "To je vaša hrana, dajejo vam mleko. Ljudje božji, a nisi tega videl. Poglej, koliko imajo drekov, kako so vimena umazana. A vi to molzete in jeste.“

Bolj zadovoljna je bila Nada s tedensko nalogo, čeprav do njenega prihoda ni bila dokončana. Preden se je o tem pogovorila z glavo družine, jo je razočaral Franc, za katerega pravi, da bi moral paziti na jezik.

Kaj si je privoščil, si lahko ogledate TUKAJ.

Komentarjev 3
  • Friderik1950 15:38 04.november 2021.

    Kmetije ne gledam, razumem pa, da je pač vse skupal šov, ki potrebuje raznolike doogodke, o katerih se govori in piše. V tem šovu pa jasno da nastopajo tudi krave, včasih pač tudi posrane.

  • Dusan12 14:18 04.november 2021.

    Hlev na kmetiji, je kopija štale pri Francu Trčku, v bloku

  • rd2dmk2 11:16 04.november 2021.

    sem pred tednom dni točno to povedal..tile hočjo 50k€, pa še dobrih vil nočjo..(se spomnite na podarim dobim ).jest bi od njih zahteval 50k€ za kazen za mučenje živali, ne pa neke #nalogice#..marš v hlev, pa da ga spucajo, kot ...prikaži več se je spucal skret v JLA. z zobno ščetko !!!!!