Magazin > VIP
8996 ogledov

Kmetija: Tekmovalka sprejela težko odločitev, tekle so solze

maja, kmetija 2023 voyo.si
Odšla je brez boja.

Gospodarica Nada je odločila, da so tedensko nalogo bolje opravili tekmovalci rumene ekipe, kar pomeni, da ostajajo v hiši, pomeni pa tudi, da sta morali Suzana in Maja v areno.

Maja se je dan prej pošodovala in potrebuje bergle. To je tudi razlog, da je boj predala. "Gleženj me boli in me psihično in fizično uničuje in mi jemlje energijo za boj," je povedala, v areni pa dejala, da bi se rada borila, a možnosti za zmago nima. Boji se tudi, da bi se stanje njenega gležnja poslabšalo.

"Hudo mi je zaradi družine, ker smo se zares povezali. Vesela sem pa tudi, da grem domov k svojim najbližjim," je v solzah povedala in dodala, da šova ni lahko zapustiti.

Se je pa morala Suzana kljub temu pomeriti v areni, in sicer proti Tamari. Lepotici sta se borili za pravico, da določiti naslednjo glavo družine. Zmagala je Tamara, na odločitev še čakamo. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.