Magazin > VIP
44237 ogledov

Kmetija: Tjaša Gina sprašuje, ali bosta dala postelje skupaj, on ima njo vrh glave

gino podgornik, tjaša vrečič
1/6
POP TV
Ves čas se ga je dotikala.

V areni se bosta spopadla Gino in Tjaša, kar pomeni, da bosta noč skupaj preživela na samem - v kajži. Tja sta se odpravila že nekaj ur ped „selitvijo“ in pospravila. Tjaša je Gina vprašala, ali bosta dala postelje skupaj, kar je Gino zavrnil. Nina je kljub temu prepričana, da bo v hiški „vroče.“

Se pa tekmovalca, ki sta si že od začetka šova zelo blizu, med njima je tudi preskočila iskrica, kar je Gino posredno priznal, ko je rekel, da ga moti razdalja med njima, kljub težki situaciji še vedno odlično razumeta in se zbadata.

"50 dni sva že tukaj, tako da jo imam že tukaj gor (z roko pokaže na vrh glave, op. avt.),“ je povedal Gino, Tjaša pa ga je hitro popravila: "Kakšnih 50, 60 bo. Niti obletnice si ne moreš zapomniti.“

Dodala je še, da se je bo rešil samo za en teden, nato pa pričakuje, da jo bo čakala topla postelja. "Bomo pogreli,“ ji je na to odvrnil Primorec.

Tjaša se zaveda, da jo, tudi če se vrne, čaka težka pot in da jo bodo nekdanji tekmovalci, ki se bodo vrnili na kmetijo, zaradi preteklih napak, kot je bila kraja kamenčka, po vsej verjetnosti tik pred finalom izločili. "Jaz sem pa ves čas sodeloval s to osebo, s tem hudičem. Jaz angelček bom očitno šel z njo v pekel," pa se je pošalil Gino.

Polona je pred kratkim sicer komentirala, da je Tjaša bolj nora na Gina kot on nanjo. In res je videti, da je ona tista, ki si želi bližine. Več v galeriji. 
 

 
Komentarjev 1
  • francek 10:06 03.december 2021.

    Za njenega fanta je dobro, da se jo je znebil.