Magazin > VIP
39964 ogledov

Kmetija: To se je med Moniko in Damijanom zgodilo po šovu!

kmetija 2022, monika, damijan Voyo
Na Kmetiji so ju združile predvsem težke izkušnje iz otroštva.

Monika Nastja Sotenšek je kmalu po prihodu na Kmetijo z Damijanom Forjaničem razvila posebno vez, ki pa jo je žal Damijan napačno razumel. "Z Damijanom sva se takoj ujela, bila sem prva, ki je izvedela njegovo življenjsko zgodbo in ga zaradi lastnih izkušenj najverjetneje na posestvu tudi najbolje razumela. Vsakdo izmed nas ima za seboj težke stvari in na podlagi tega, da sem tudi sama imela težko otroštvo, naju je to tudi dodatno zbližalo. Damijan je vse skupaj napačno razumel. Že od samega začetka sem mu govorila, da sva lahko prijatelja, a kaj več se med nama ne more razviti." A se je, vsaj z Damijanove strani.

Kasneje je Monika le razkrila, da jo zunaj nekdo čaka. Je bilo to razkritje resnično ali le izgovor? "To ni bila laž. S fantom sva sicer skupaj šele nekaj mesecev, zato še ne moremo govoriti o uradni zvezi in je zato znotraj šova tudi nisem takoj omenila. Glede Damijana lahko rečem le, da mi je žal, da mu nisem takoj na začetku povedala, da me zunaj nekdo čaka," pojasni Monika.

In kako na vse skupaj gleda Monikin sicer še neuradni izbranec? "Urban se zaradi videnega po televiziji večkrat pošali, saj me pozna in ve, kako se obnašam, ko sem zaljubljena. Včasih me malo podraži in vpraša, kako je kaj Damijan. Vsemu skupaj se zdaj le še nasmejiva."

A sta Monika in Damijan vendarle držala svoji obljubi, da se po Kmetiji znova slišita. "Po zaključku Kmetije sva se slišala z Damijanom, a je žal ponovno začel s tem, da sem samo jaz njemu všeč in podobno. Še enkrat sem mu ponovila in pojasnila vse skupaj, a od  takrat dalje stikov več nimava. Res mi je žal, da mu nisem takoj na začetku povedala, da me zunaj nekdo čaka, " ponovno prizna na koncu.

Damijan zdaj o celotni zadevi pove: "Dogovorila sva se, da ostaneva prijatelja. Sicer nimava več stikov, a če se kdaj vidiva, se bova pozdravila in to je to. Na pijačo z njo pa ne bi šel. Zamerim ji, da ni bila dovolj odkrita, lahko bi takoj povedala, da ima fanta, tako je šlo pa za neke vrste zavajanje." Ob koncu pa nam še zaupa, da je po Kmetiji deklet zanj več kot dovolj. "Toliko deklet je okoli mene, da je kar gneča. A v tej gneči je kar težko zbrati eno za resno zvezo." In zato ostaja Damijan še vedno samski.
 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.