Magazin > VIP
17965 ogledov

Kmetija: To si gospodarica Nada v resnici misli o tekmovalcih

nada zorec Gregor Ravnik
Je njeno razočaranje nad tekmovalci Kmetije pristno?

Tako kot lani nad Poptevejevimi kmeti bdi gospodarica Nada Zorec, ki je že nekajkrat dokazala, da je tekmovalci ne morejo pretentati in da točno ve, kdo je z vsemi žavbami namazan.

Tako je tudi zelo hitro ugotovila, da Jan in Tilen nekaj skrivata, ko sta jo poskušala hitro zmamiti stran od koruznega polja, saj niso pobrali vseh koruznih storžev. To pa ni bila edina naloga, ki je niso opravili. Tudi ročno narejena darila niso bila brezhibna … Nada svojega razočaranja ni skrivala.

"Razočaranje in jeza nista zaigrana. Ne moreš tega zaigrati, ker ne veš , kaj te čaka, ko prideš na posestvo. Ne moreš se tega vnaprej naučiti, ker ne vem, ali bo dež, kje bo kdo, kaj se je naredilo čez noč … V vlogo sem se vživela, zato sem bila nekajkrat kar malo jezna nanje,“ je za naš portal povedala Nada, ki je s tekmovalci sicer zadovoljna.  "Mladi so. Nekateri so bolj, nekateri manj izkušeni. Če ne bi bilo tako, ne bi bilo zanimivo. Nalogo s koruzo bi sicer lahko opravili, če bi hoteli, a to je bitka za denar. Bolj kot delo jim je pomembno taktiziranje in kdo bo prišel dlje. Ljudje pravijo, da sem premalo stroga in da premalo delajo, a pomislite, kdo bi gledal, kako skupina eno uro dela in seka drva? Taktiziranje je bolj zanimivo. Kandidati so kot naši otroci. Takšni so, kot smo jih vzgojili.“

Kako mož komentira njeno sodelovanje s POP TV: "Moža sploh ne bi komentirala. On sedi in gleda šov ter pravi: 'Kar naj ljudje vidijo, kako ga jaz doma naj***.',“ nam je še zaupala gospa Nada.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.