Magazin > VIP
41476 ogledov

Kmetija: V boj proti Nini poslali moškega, nato je sledilo presenečenje

kmetija2021 POP TV
Voditeljica Kmetije je tekmovalcem s to najavo pognala strah v kosti. A le za trenutek ...

Čeprav je Nina Radi od Aljaža podedovala poseben kamenček, ga ni mogla izkoristiti. Tekmovalci Kmetije so jo izbrali za prvo dvobojevalko. Ker lahko od te oddaje dalje v boj proti ženski pošljejo tudi moškega, so to Ninini konkurenti tudi naredili. Borila se bo proti Tadeju.

Voditeljica Natalija Bratkovič je Tadeju razložila, da ne bo izbiral vrste dvoboja, ker bo tokratni boj drugačen. V areni se bodo borili kar štirje! "Tokrat bosta vidva izbrala vsak po enega pomočnika oziroma pomočnico, ki se bo z vama boril v areni. V tem tednu bomo v areni igrali igro parov. Dobro premislita, koga bosta izbrala. Morda nekoga, ki mu zaupata, moj majhen nasvet ..."

Tekmovalci so bili vidno šokirani, njihove presenečene obraze si lahko ogledate TUKAJ, zato je Natalija hitro pristavila, da pomočniki v nobenem primeru ne bodo izpadli iz igre.

Nina je za pomoč prosila Franca, ki je takoj privolil. Tadej ima sedaj težjo nalogo pri izbiri, saj je edina oseba, ki ji zaupa, Polona.

 

 

Komentarjev 1
  • albert6 09:09 16.november 2021.

    Vsi skup niso vreden pol pizde mrzle vode. Zmaga naj Majda ki pooseblja vse skupaj Ludi Tupi Glupi Toca pizda ti matrna D s greš tuk blmirat