Magazin > VIP
46075 ogledov

Kmetija: Z vso silo udarila po Aneti

aneta andollini voyo.si
Maja se ni držala nazaj.

Kmetijo je morala zapustiti Maja, ki je lahko določila novo glavo družine. Klobuk je tako ostal na Danijelini glavi, kar so vsi tudi pričakovali.

V slovo je Maja svojim sotekmovalcem namenila nekaj besed, največ časa si je vzela za Aneto, s katero se v šovu nista najbolje razumeli. "Žal mi je, da pri svojih letih in pri svojih izkušnjah marsikdaj pokažeš nivo 15-letnice. Odnos, obnašanje ... Ti si tista, ki bi morala tukaj dati kakšen moder nasvet, glede na vse slabe zadeve, ki si jih preživela, ampak ti si ubrala drugo igro. Ti si ljudi, ki so že potlačeni in poteptani, poteptala še bolj," je povedala Maja. Aneta je prepričana, da želi njena zdaj že nekdanja sotekmovalka v klan vnesti prepir. Dodala je še: "Moji otroci se ne pritožujejo, so name ponosni. Sem njuna vzornica, idol in je škoda izgubljati besed."

Komentarjev 2
  • Aqua 10:11 17.november 2022.

    Otroci so ponosni nanjo. Zakaj le..

  • sam1 08:40 17.november 2022.

    Šiptarka je rojena zgagarka,samo spomnimo se preteklih limonad,v katerih je sodelovala,pa igrala na karto svoje bolne hčerke,ki jo sedaj niti omeni ne več,pa kako je pijana povzročila nesrečo na hrvaškem,pa tolkla policaje in še in še piz... je naredila ,le ...prikaži več dobrega kaj malo....