Magazin > VIP
47853 ogledov

Kmetija: Zato POP TV ni pokazal spornega pogovora med Francem in Polono

Kmetija Voyo
Polona trdi, da se je Franc do nje obnašal nespoštljivo.

Polona je po pogovoru s Francem jokala, ker naj bi izustil nespodobno izjavo. Najstarejšemu tekmovalcu letošnje Kmetije je za Polonine občutke prvi povedal Gino. In ker Franc ni vedel, o čem Polona govori, se je z njo soočil. "Da se ne rabim učiti pratike, ker me boš tako ali tako vrgel ven na moči in spretnosti. Rekel si mi, da pa se lahko drugače zmeniva in da bom mogla pizd* dat, če bom želela zmagati. Na način, na katerega si mi to rekel, sem se ustrašila," mu je povedala Polona. Franc se svojih besed ne spomni, ji je pa zagotovil, da ji ne bi storil nič žalega.

Kaj je res in kaj ni, bi lahko rešil POP TV, če bi objavil posnetek. Našo največjo komercialno televizijo smo vprašali, zakaj gledalcem tega posnetka niso pokazali. "V resničnostnem šovu Kmetija kamere niso prisotne 24 ur na dan, zato se nekateri dogodki in pogovori zgodijo izven snemalnega časa, tako je bilo tudi v tem primeru, zato je produkcijska ekipa poskušala dogajanje povzeti preko izjav in izpovedi tekmovalcev,“ so nam razložili.


 

Komentarjev 7
  • Albatroz 00:05 03.december 2021.

    Šov in scenarij, vsi ki so not so samo igralci v reničnem življenju jim traja na travniku nebi preživela.

  • Kolr 15:47 02.december 2021.

    Ja to smo ze opazil. V prejsnjih kmetija so se ponoc pokazal kdo je pr komu spal itd...sedaj pa ni vec tega 😔😔😔

  • Donna_Montalvo 15:26 02.december 2021.

    Google je plačal od 400 do 800 dolarjev za dnevno spletno delo od doma. V prvem mesecu sem prejel 21758 $ in 29467 $ v zadnjem mesecu google pay doma za 3 ure dela na dan. ... >>>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑫𝒐𝒖𝑰𝒏𝒄𝒐𝒎𝒆.𝐜𝐨𝐦