Magazin > VIP
127 ogledov

Kmetija že dobila stanovalce

Kmetija Nada Černič Cvetanovski
Resničnostni šov Kmetija se je začel včeraj z vselitvijo dvanajstih tekmovalcev. Ob tem pa so ustvarjalci sporočili, kdo so komentatorji nove sezone.

Včeraj se je na kmetijo na robu sevniške občine vselilo dvanajst tekmovalcev, ki se bodo potegovali za zmago v resničnostnem šovu Kmetija. Šov bo trajal enajst tednov, oddajo pa bodo na komercialni televiziji začeli predvajati šele drugega oktobra, je povedal naš vir. "Kmetovalce" je pričakalo prenovljeno gospodarsko poslopje, na katerem je novo ostrešje in streha ter nov kozolec. Tekmovalcem so izklopili elektriko in razdejali kopalnico, namesto nje so pred hišo postavili star vodnjak.
Pili ga bodo
Na 12 hektarjev veliki kmetiji na Pustem vrhu, ki jo bo zmagovalec dobil za nagrado, je tudi 44 sadnih dreves, tako da bodo morali tekmovalci poskrbeti tudi za sadje. Ali bodo delali jabolčnik ali sok, lahko le ugibamo, smo pa opazili, da je gospodar kmetije Vinko Špitalar na traktor že naložil dva starinska soda, ki ju bržkone namerava prepeljati na kmetijo, do koder so televizijci speljali cesto, ki pa je zaprta za ves promet, razen za televizijce; dostop do kmetije pa varujejo varnostniki.

Ekipa komercialne televizije, ki šteje nekaj deset članov, se je udomila na turistični kmetiji Grobelnik v Podvrhu. Televizijci, ki so si tam uredili začasni studio, so za 11 tednov zakupili kuhinjo na kmetiji, kamor so pripeljali svoje kuharje, zakupili pa so tudi jedilnico in terase.

Angelca Likovič, Jože Činč, Lara Jankovič | Avtor: Promo Promo
Znani komentatorji
Medtem pa so ustvarjalci izdali, da bodo dogajanje v novi sezoni Kmetije komentirali Angelca Likovič, ki je bila tudi komentatorka šova Big Brother slavnih, Jože Činč, zmagovalec Big Brotherja slavnih, in  igralka in umetnica Lara Jankovič. "Resničnostni šov Kmetija ima zelo pozitivno vlogo tako za odrasle kot prav gotovo tudi za mlade, ki premalo poznajo kmečko življenje, saj smo v preteklosti vodili napačno politiko in izpraznili podeželje," je povedala Angelca, ki je postala že prava poznavalka resničnostnih šovov.

Lara, ki se bo v tej vlogi preizkusila prvič, tekmovalce že opozarja, da bo kot komentatorka neizprosna, Činč pa bo zagotovo postal njihov zaveznik. "Glede na to, da sem sam v resničnostnem šovu že sodeloval, bom mogoče lažje razumel določene situacije med tekmovalci," je povedal Prekmurec in dodal, da se bo "verjetno že kmalu videlo, kdo je dejansko prišel z namenom, da postane pravi kmet".

Komentarjev 2
  • flozo 21:47 03.avgust 2011.

    križar, tudi mi prekmurci moramo razumeti vse od ljubljanske žlabudravščine pa do ne vem še česa, ko gledamo tv, pa se nič ne pritožujemo... tako da lepo zapri usta, Činč pa upam da bo govoril v tisti pravi prekmurščini!

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:43 03.avgust 2011.

    Upam,da bo Činč govoril slovensko,ko bo komentiral,ker drugač bo treba podnaslovit njegove umotvore?