Magazin > VIP
31981 ogledov

Kmetija: "Zveza med Nino in Ambrožem bo slej kot prej eksplodirala"

ambrož vahen kralj, nina radi POP TV
"Njuna zveza na dolgi rok nima prihodnosti."

Nina Radi je med pogovorom z Ambrožem omenila pogovor s Karin in sprožila prepir. "Karin je rekla, da si največji hinavec. Da sem naivna, ker ti še verjamem, da si se mi velikokrat zlagal. Da je marsikaj sumljivo, pa glede prejšnje zveze,“ je povedala. 

Karin naj bi dejala, da Ambrož manipulira z ženskami. Ko se je soočil z njo, mu je razložila, da sta bila najprej prijatelja, nato pa jo je začel ignorirati. Enako naj bi storil s Tjašo in Romano. Ambrož se je branil, da je vsem posvečal svojo pozornost in da lahko gre z dvignjeno glavo kamorkoli.

ambrož vahen kralj, nina radi | Avtor: POP TV POP TV

Karin meni, da je Nina tista, ki manipulira z ljudmi. "Ona napeljuje dramo, da bi ga imela zase,“ je povedala in dodala: "Boli jo, da sva se z Ambrožem pogovarjala. Očitno je morala narediti prepir, da se spreva. Isto je naredila z Romano.“ Karin je tudi prepričana, da ta zveza nima prihodnosti. "Slej kot prej bo eksplodiralo." Dodala je še, da se ji tako obnašanje ne zdi normalno.

Nina sicer poudarja, da ni ljubosumna na Karin, saj je lahko ljubosumna le na osebo, ki je boljša od nje.

Komentarjev 2
  • Avatar Stirrastella
    Stirrastella 00:23 15.december 2021.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • Majazmaja 08:46 14.december 2021.

    Glede na to, kar berem, je tale Nina ne le patološko ljubosumna, pač pa ima izjemno nizko samopodobo in samozavest, ki ju hoče skriti, na to pa kaže njena pasivna agresivnost do žensk in izjava, da je 'ljubosumna samo na ...prikaži več osebe, ki so boljše od nje.' Rabi pomoč, ker ne trpi samo ona, ampak vsi, ki so ob njej.