Magazin > VIP
29 ogledov

Kmetje privlačili tudi Saškine prijateljice

Saša Lendero TV3
Priljubljena pevka in voditeljica resničnostne oddaje Ljubezen na seniku Saška Lendero nam je zaupala, da so se za kmete zanimale tudi njene prijateljice.

Saška Lendero nam je zaupala, da bi poleg voditeljske vloge kmalu prevzela tudi vlogo ženitne posrednice: "Dve prijateljici sta mi rekli, da so fantje resnično privlačni in da izgledajo čustveno in osebnostno precej zreli. Ena izmed njiju se je v tem času ravno zaljubila in mi je priznala, da če se ne bi, bi zagotovo pisala kateremu izmed naših fantov," je povedala Saška.

"Zame je to resnično krasna izkušnja. Ne morem verjeti, da lahko tako uživam v vlogi, za katero sem mislila, da se je ne bom nikoli več lotila," je še dodala.

Srce parajoči trenutki

"Najbolj težko od vsega mi je bilo fantom sporočiti, da ne grejo naprej. Vendar licenca je pač taka, da sem morala izpeljati tudi to, čeprav včasih s solzami v očeh," o manj prijetni vlogi voditeljice romantične resničnostne oddaje pove Saška. "Na koncu sem ekipo prosila, da mi šele tik pred zdajci pove, kateri fant je izpadel, saj sem se sicer celo pot pripravljala in obremenjevala, kako mu bom to povedala. Zaradi obveze k molčečnosti tega nisem smela deliti z nikomer, zato mi je bilo včasih še posebej hudo. Vesela pa sem, da so fantje večinoma dobili veliko pisem in bodo lahko kontaktirali svoje oboževalke, saj si resnično zaslužijo biti ljubljeni," je vesela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.