Magazin > VIP
32418 ogledov

Knez Albert: Charlene spet izginila, zdaj pa ga je doletelo še to

monaški knez albert Profimedia
To se mu je zgodilo že drugič!

Monaški dvor je sporočil, da se je knez Albert spet okužil s covidom. 64-letnik za zdaj ne kaže simptomov, zato ni razlogov za skrb, so še dodali. Knez je v karanteni in bo svoje obveznosti do nadaljnjega opravljal od doma. Albert se je prvič s covidom okužil marca 2020. 

Da se je ravno sedaj okužil, bo Alberta verjetno jezilo. Ta teden so ga namreč pričakovali v New Yorku, kjer bo potekala gala prireditev "Stars of Stony Brook", na kateri bodo Alberta nagradili za njegovo delo na področju ohranjanja morja. Mnogi so upali, da bo v ZDA pripotovala tudi princesa Charlene, a se jim želja očitno ne bo izpolnila. 

Charlene je sicer že dva tedna po prihodu iz Švice spet izginila iz kneževine. Pravijo, da sedaj okreva na Korziki. 

 

Komentarjev 2
  • malarin 19:54 14.april 2022.

    Zakaj po beogrAJSKO ?

  • tomaz696 16:32 14.april 2022.

    Pametna baba se je šla jahat,stari smrdljivi lopovski gusar itak ne more nič,še froca so jima moral nardit na epruveto..koliko nedolžnih ljudi so njegovi gusarski predniki poklali,izropali in posilili da se sedaj lahko smrdljivi debeluh šopiri..karma je kurba..da bog da ...prikaži več pocrkala golazen..ona pa ni nič boljša saj je vedela s kom se ženi sedaj pa jamra.Je mislila da se bo cedilo samo med in mleko..jebala bi ali da joj ne udže..e pa sestro ne ide to tako..