Magazin > VIP
36518 ogledov

Knez Albert iz šole izpisal oba otroka

albert, charlene, gabriella, jacques Profimedia
Knez je razložil, zakaj.

Monačani in knežja družina so si vrnitev princese Charlene verjetno predstavljali povsem drugače. Po osmih mesecih bivanja v Južnoafriški republiki se je 43-letnica 8. novembra vrnila v Monako, a tako rekoč takoj spet odpotovala. Zaradi velike izčrpanosti in izgube teže naj bi se zdravila v Švici. Da potrebuje pomoč, je po besedah moža spoznala sama.

Družina pa v zadnjih mesecih ni skrbelo le za zdravje princese Charlene, ampak tudi za njena 6-letna dvojčka Jacquesa in Gabriello. V začetku septembra sta v prisotnosti očeta prvič stopila v šolo, in sicer v zasebno katoliško šolo "Institution François D'assise-Nicolas Barré", ki se nahaja v bližini palače. Konec oktobra pa ju je knez izpisal. Za Paris Match je razložil, zakaj.

"Pogrešata svojo mamo,“ je povedal 63-letni knez in poudaril, da želita otroka svojo mamo, "s pošiljanjem ljubezni podpreti pri okrevanju". S tem ko ju je izpisal iz šole, jima je olajšal težko situacijo. Otroka se sedaj šolata na dvoru. Da pa ne bi bila preveč izolirana od svojih vrstnikov, so se jima pri šolanju v palači pridružili štirje sošolci, dva dečka in dve deklici. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.