Magazin > VIP
24 ogledov

"Ko bom bogat, bom pisatelj"

(Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Hugh Grant se je odločil, da bo po letih kraljevanja v romantičnih komedijah filmski svet začasno zapustil. A le zato, ker želi napisati knjigo.

Hugh Grant naj bi se s pisateljevanjem na skrivaj ukvarjal že več let, a zdaj se je odločil, da bo izdal svojo prvo knjigo. Pri tem je priznal, da je na ta trenutek čakal že več let, a si je pred tem želel doseči finančno stabilnost. In očitno se je na njegovem računu zdaj nabralo dovolj milijonov, da igralec meni, da si lahko vzame čas za pisanje.

"Vedno sem si govoril: 'Ko boš posnel nekaj dobrih filmov in zaslužil dovolj denarja, boš napisal knjigo',"
je povedal o svoji zaobljubi samemu sebi. Osnutki romana naj bi bili že napisani, a do zdaj se je na obzorju vedno pojavil filmski projekt, ki je znanega Britanca zmamil stran od računalniškega ekrana.

Zato svojega prvenca ni uspel nikoli dokončati. "Ne vem, ali gre za lenobo ali za strah pred neuspehom. A vedno sem si rekel, ali ne bi rajši posnel film, zaslužil nekaj denarja in delal z lepimi ženskami," je obrazložil dejstvo, da mu po vseh teh letih prvenca še ni uspelo dokončati.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.