Magazin > VIP
36467 ogledov

Ko boste videli sina Natalije Verboten, boste obnemeli!

natalija verboten Nino Verdnik
Čas beži ...

Natalija Verboten in njen soprog Dejan Bojič sta se sina Maxa razveselila novembra 2010, pet let pozneje se je družini pridružil še sin Oskar

Naša priljubljena pevka svojih sinov ne izpostavlja pogosto, tokrat pa je objavila skupno fotografijo. Debelo smo pogledali, ko smo videli 12-letnega Maxa, saj je od svoje mamice višji že za skoraj glavo! "Se mi zdi, da bom počasi najmanjša v družini …" je Natalija zapisala ob posnetku, ki je nastal ob morju. 

Natalija je večkrat poudarila, da ji je bolj od kariere pomembno materinstvo, se je pa lepotica te dni razveselila še enega "otroka" - novega spota.

Za pesem Nekje za oblaki je pevka moči združila s Heleno Kodrič Mori. "Pesem, katere avtorica besedila in glasbe je Helena Kodrič Mori, ni zgolj melodija, temveč globoko čustveno potovanje, namenjeno vsem, ki so doživeli bolečo izgubo ljubljene osebe. Helena, uspešna podjetnica in soavtorica knjig o osebnih financah in motivaciji skupaj z možem Smiljanom Morijem, je v tej pesmi prelila svoje lastne izkušnje izgube in procesa zdravljenja ob nenadni in boleči izgubi mame. V duetu z izjemno Natalijo Verboten je ustvarila močno glasbeno delo, ki se dotakne srca in duše. Še posebej v tem obdobju, ko se toliko bolj spominjamo ljudi, ki so nas v tem fizičnem smislu že zapustili. Ta pesem je posebna ne le zaradi svojega čustvenega naboja, ampak tudi zaradi združitve dveh močnih ženskih glasov, ki skupaj pripovedujeta zgodbo o bolečini, žalovanju, upanju in zdravljenju. Verjamemo, da bo ta pesem mnogim nudila uteho in moč, da se soočijo z lastnimi čustvi in najdejo pot naprej," so o pesmi zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 7
  • Avatar Garancija
    Garancija 08:48 04.november 2023.

    Natalija,a ti je res tega treba,da bodo zdaj vsi pljuvali po tvojih sinovih,ti boš pa jokala

  • andrej084 14:11 03.november 2023.

    Natalija a je res potrebno vključiti družino, da si delaš reklamo za pesem v članku???

  • Anja1956 12:29 03.november 2023.

    Romski geni izstopajo! Onemela sem!