Magazin > VIP
125 ogledov

Ko je Bobbi umirala, so čutili duh Whitney Houston

Bobbi Kristina Brown Nick Gordon FameFlynet
Teta in stric Bobbi Kristine Brown sta razkrila, kakšne so bile zadnje ure v življenju 22-letnice.

Pretekli vikend je umrla edinka velike dive Whitney Houston, Bobbi Kristina Brown, ki je januarja utrpela hude poškodbe možganov. Mladenko je v kadi, polni vode, našel njen zaročenec Nick Gordon.

Teta in stric tragično preminule Bobbi, Pat in Gary Houston, sta razkrila, kakšne so bile njene zadnje ure. Bobbi je umrla v hospicu, in sicer v krogu družine, ki je med bdenjem ob njeni postelji prebirala verze iz Biblije. Eden od sorodnikov je za ameriške medije še povedal, da so v Bobbijini sobi močno čutiti duh njene matere, "ki bi jo lahko klicala na drugo stran." Ko je 22-letnica ob 20.17 umrla, je skupina ob njeni postelji prepevala "haleluja".

Pogreb bo v Atlanti. Sorodniki pravijo, da bodo na njem proslavili njeno življenje in njen "16. rojstni dan, ki ga nikoli ni praznovala." Pri pripravah družini pomaga režiser Tyler Perry.

Kako bodo razdelili Bobbijino premoženje?

Whitney Houston je v svoji oporoki jasno zapisala, kako naj se v primeru Bobbijine prezgodnje smrti razdelijo milijoni, ki jih je zapustila hčerki. "Če moji potomci umrejo pred mano, želim, da moj nakit prejme moja mama Emily Cissy Houston, če bo živela dlje od mene, moje ostalo premoženje naj si prijateljsko razdelijo moja mama, moj oče John R. Houston, moj mož Robert Brown, moja brata Michael Houston in Gary Houston,” je zapisala v oporoki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.