Magazin > VIP
30 ogledov

"Ko je dala noge okrog mene, sem bil v šoku"

Koncert Britney Spears v Zagrebu. Pixsell
Britney Spears je med zagrebškim koncertom močno osrečila 19-letnega Ivana Stanojevića. Pop princeska ga je namreč povabila na oder in mu zaplesala ples, ki je postal stalnica na njeni turneji Femme Fatale.

Pretekla sobota je bila za Mariborčana Ivana Stanojevića nepozabna. Vse se je začelo že v petek, ko ga je razveselilo sporočilo, v katerem so zapisali, da je prav on tisti srečnež. "Agencija, ki je organizirala, kdo bo šel na oder z Britney, ima Facebook stran. Tam sem se prijavil in sem bil izbran. Ko sem izvedel, da bom stal z njo na odru, sem bil presrečen," je pojasnil Ivan, ki ga navdušenje še danes, štiri dni po dogodku, ni minilo.

"Vse skupaj je bilo tako neverjetno. Britney je od blizu tako zelo lepa! Ko je dala noge okrog mene, sem bil v šoku, čeprav vem, da ona na nastopih to počne. Res je bilo nepozabno in neverjetno. Ves čas, ko sem bil na odru, sem bil v transu," nam je razložil in dodal: "Res se ne spomnim, o čem natačno sem razmišljal v tistem trenutku – edino to, kako srečen sem."

Pisala mu je tudi prek Twitterja

To pa ni vse. Ivan je imel priložnosti spoznati tudi Britneyjinega fanta Jasona Trawicka, ki ga je tako kot pevka zelo prijetno presenetil. "Jason me je cel večer vodil in mi pomagal. Pred koncertom sva se dobila, da mi je povedal vse podrobnosti, in tudi na koncu, ko sem prišel z odra, me je počakal in vprašal, kako je bilo. Rekel je, da me je slikal in da mi bo poslal fotografije."

Ivan je po nepozabnem koncertu prek Twitterja pisal pop princeski in se ji zahvalil za ples in avtogram, ki mu ga je dala. Zvezdnica mu je na Ivanovo veliko veselje odpisala in napisala, da jo veseli, da se je zabaval.