Magazin > VIP
83369 ogledov

Kobe Bryant: To je na spominski slovesnosti zahtevala Beyonce

beyonce Profimedia
Beyonce se je z dvema pesmima poklonila tragično preminulemu Kobeju Bryantu.

Med zvezdniki, ki so se 24. februarja v Staples Centru še zadnji poklonili Kobeju Bryantu in ostalim osmim žrtvam helikopterske nesreče, je bila tudi Beyonce, ki je s svojo zahtevo dokazala, da je prava diva. Fotografom je namreč prepovedala, da jo med nastopom fotografirajo. "Predstavnik Staples Centra je preveril, da ni bila niti ena kamera med njenim nastopom usmerjena na oder. Fotografi niso mogli verjeti, kaj se dogaja. To njenemu imidžu prav nič ne pomaga, celo škodi mu. Videti je kot diva. Spominska slovesnost ni bila namenjena njej. Noben drug nastopajoči tega ni zahteval, niti Christina Aguilera niti Alicia Keys,“ je povedal vir in dodal: "Bilo je žaljivo do Kobejeve družine in oboževalcev. Beyonce želi imeti popoln nadzor nad svojim imidžem – ponavadi pred objavo pregleda posnetke – zato je nihče ni smel fotografirati. Resno? Na spominski slovesnosti? Niti družina Michaela Jacksona tega ni zahtevala.“
 
Beyonce je sicer zapela dve pesmi XO in Halo. "Tukaj sem, ker ljubim Kobeja in ta pesem je ena od njegovih najljubših,“ je povedala in občinstvo pozvala, naj glasno zapojejo z njo, da jih bo Kobe slišal.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.