Magazin > VIP
28 ogledov

Koga je poškropila Sanja?

Sanja Grohar
1/3
Osebni arhiv
Sanja Grohar kar žari od sreče, razlog pa se skriva v novih glasbenih uspehih, čudovito preživetem poletju in seveda v njeni sveži ljubezni.

"Pluli smo po hrvaškem morju in si ogledovali otoke. Najlepši spomini? Uh, toliko jih je ... sončni zahodi, delfini, ki skačejo iz vode, sprehodi ..." nam je o svojih nedavnih jadralskih dogodivščinah zaupala Sanja Grohar, ki je počitnice preživela v družbi družine in svojega Mateja, o katerem še vedno ostaja zelo skrivnostna:

"Hehe, no, kot sem že obljubila, o zvezi ne želim razglabljati po medijih, vsaj detajlov ne. Bilo je kratko in sladko, saj sva se morala zaradi snemanja spota, ki bo izšel konec septembra, predčasno vrniti. Lahko samo povem, da nikoli nisem bila tako srečna in da so bili vsi trenutki na ladji popolni."

Sanja je vlogo kapitana tokrat rajši prepustila drugim, čeprav kot članica posadke nikoli ne stoji križem rok: "Ko sem bila mlajša, smo veliko jadrali, in zdaj spet hodim na jadrnico. Ponavadi so moški tisti, ki na polno obvladajo, zagotovo pa nikoli ne sedim in gledam v zrak. Rada pomagam in skrbim za druge."

 

Komentarjev 2
  • Method 10:08 31.avgust 2012.

    Ne me j....... da se lahko spustite tako nizko da objavlja taksne kurje clanke s tem samo izgubljate normalne bralce....Ter sami sebi kvarite ugled kot dober spletni portal......

  • KOJAK 09:48 31.avgust 2012.

    Wannabe zvezda, sama pošilja slike na medije in očitno jih še sama retušira. Na zadnji sliki ma faco kot 5 letnica. Vi pa kao resni medij vsa jajca objavljate. Mene bi kvečjemu zanimalo kdo je njo pošprical po obrazu.