Magazin > VIP
75 ogledov

Kokalj: Miss ni avša

Tjaša Kokalj Žurnal24 main
Miss universe. Skozi deseti lepotni izbor, ki se bo odvil jutri, bo lepotice popeljala Anja Križnik 
Tomažin.

Jutri bodo okronali že deseto miss universe, prireditev pa bo letos še posebno slovesna, saj praznuje okroglo obletnico.

Koliko bo projekt stal, nam organizatorji niso želeli razkriti, bo pa v nasprotju s prejšnjimi leti potekal kar v studiu Pro Plusa, in to ne zaradi finančne krize, ampak ker je snemanje lažje izvedljivo.

Uresničene sanje

Prireditev bo vodila Anja Križnik Tomažin, nastopili bodo Neisha, Karmen Stavec, Clea & Kim ter Davor Radolfi in Ritmo Loco, za sceno in koreografijo pa bo poskrbela kar ekipa Kanala A. Letošnja rdeča nit so uresničene sanje, kateri izmed 16 izbranih finalistk se bodo res uresničile, pa bo znano po uro in 45 minut trajajoči prireditvi. Med dekleti najmlajša šteje 18, najstarejša pa 24 let; največ je Ljubljančank.

Štirje za vse lepotice

Ena od novosti letošnjega izbora je, da bodo dekleta oblekli le štirje oblikovalci (Maja Štamol, Mojca Celin, Barbara Plavec in Urša Drofenik), medtem ko bo za nakit že tretje leto zapored poskrbela Katja Koselj.

"Vse smo top! (smeh) In vse smo zmago izkoristile najbolje v svoj prid," o misicah pravi Tjaša Kokalj, ki je laskavi naziv osvojila leta 2007. "Lahko priznam, da sem prej na misice gledala z negativnim predznakom, kot da so avše, ki v življenju nimajo početi drugega, kot da se nastavljajo fotografom. Zdaj pa je moje mnenje popolnoma drugačno," dodaja Tjaša.

Mini anketa

Katera je bila najuspešnejša in ali ste že dobili nespodobno povabilo?

Anamarija Avbelj, 
miss universe 2008: Dobila sem nekaj nespodobnih povabil, a sem jih sproti zavrnila. Po mojem mnenju sta bili do zdaj najuspešnejši miss universe Tjaša Kokalj in Iris Mulej.

Mirela Korać, 
miss universe 2009: Kot najuspešnejšo miss bi izpostavila Tjašo Kokalj, čeprav se je vsaka trudila po svojih najboljših močeh, nespodobnih povabil pa nisem dobivala.

Nataša Pinoza, 
miss universe 2006: Če merimo uspeh po zaslužku, med takšna dekleta poleg Tjaše Kokalj, Iris Mulej, Polone Baš in Sabine Remar spadam tudi sama. Nespodobnih povabil je bilo kar nekaj in so še kdaj.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.