Magazin > VIP
7538 ogledov

Komentator The Biggest Loser nad dekleta, ki kažejo zadnjice

Andrej Milutinović, Rok Tomažin, Jasna Kuljaj Planet TV
Andrej Milutinović ima za dekleta nasvet.

Osebni trener in komentator šova The Biggest Loser Slovenija, Andrej Milutinović, se je na Facebooku razpisal o obnašanju nekaterih predstavnic nežnejšega spola. Po njegovem mnenju žensk ne bi smelo čuditi, da jim moški ne izkazujejo spoštovanja, če na družbenih omrežjih objavljajo napol gole fotografije. »Dekleta ... Kako pričakujete, da vas bodo moški (in ženske) spoštovali, če je vse, kar znate objaviti na socialnih omrežjih - vaša (bolj ali manj razgaljena) zadnjica oz. bolj razgaljene kot oblečene slike? Mislim, da je v življenju še veliko več boljših in manj promiskuitetnih načinov pridobivanja pozornosti, lajkov in na splošno spoštovanja, kot so napol gole slike v več ali manj pohujšljivih pozah! Nič nimam proti tem slikam, vendar pa zagotovo s tem pritegnete vse prej kot spoštovanje in pozornost, ki bi si jo želele (saj razumem, da si nekatere res želijo samo komentarjev v smislu “kdo je nebi”, a vseeno). Če sem kogarkoli užalil, se opravičujem, ampak vse prepogosto poslušam od žensk, da “enostavno ni več normalnih moških”, potem pa pogledaš njihov profil pa baaaam - rit tako, rit ovako, rit onako, joške skorajda ven padejo iz kopalk/modrca ... Z vsem dolžnim spoštovanjem do žensk - dokažite se, da ste spoštovanja vredne OSEBE, ne seks simbol.«

Komentarjev 5
  • matermila 07:20 26.oktober 2018.

    Z lepimi ritkami ni nič narobe.Morate pa vedeti,da je za marsikatero njena ritka vstopnica za kak lep dopust na jahti slinavega bogatuna,ali potovanje v spremstvu enakega,ali za fotošuting,ali pa kar za štipendijo.

  • Avatar Annistasi
    Annistasi 00:53 26.oktober 2018.

    Dobrodošli na najboljši seks Dating site = = > > Sexydrom.com

  • Jožef Koprivnikar 19:52 25.oktober 2018.

    Povsem enako je z nekaterimi novodobnimi pevkami, napol gole brez dobrega glasu pričakujejo slavo.Morda si priborijo pozornost a ne zaradi petja, temveč pomanjkljivega oblačenja ki kjer predstavlja svoje telesne atribute primerne za kakšno Bar nanizanko v poznejših nočnih urah.