Magazin > VIP
8672 ogledov

Komik brani svojo ljubezen s hčerko Cindy Crawford

kaia gerber, pete davidson Profimedia
Mnogi ne razumejo, zakaj si je Kaia Gerber izbrala ravno njega.

Pred nekaj tedni so paparaci 18-letno manekenko Kaio Gerber ujeli s 26-letnim komikom in članom Saturday Night Live, Petom Davidsonom. Parček se je poljubljal v in ob bazenu. Mnogi so se takrat vprašali, kaj lepotička vidi na potetoviranem mladeniču, ki je zlomil že marsikatero slavno srce. Med drugim je bil nekaj časa v zvezi z Ariano Grande in tudi nekaj let starejšo Kate Beckinsale.

V prej omenjeni komični oddaji je Pete načel to temo. Colinu Jostu, ki je zaročen s Scarlett Johansson, je rekel: "Ni pošteno. Vsi se veselijo s tabo, da si ujel slavno žensko, mene pa bi najraje pretepli. S čim sem si to zaslužil?“

Pete pa kljub kritikom ni izgubil smisla za humor. "Če je tvoji hčerki ali mami všeč moški, kot sem jaz, sem jaz najboljša izbira. Na milijone moških je videti podobno kot jaz, a sem edini, ki ima službo,“ se je pošalil.
 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.