Magazin > VIP
273 ogledov

Kompleksi glede zob odstranjeni

ksenija kranjec Žurnal24 main
Ksenija Kranjec, nekdanja udeleženka resničnostnega šova Big Brother, se je odločila odstraniti komplekse glede svojih zob.

Ksenija si je namreč pobelila svoje zobe in nam o tem zaupala: "Počutim se super! Belila sem jih dvakrat in z rezultatom sem zelo zadovoljna. Svojim zdravim zobem sem dodala le malo lepotnega popravka, tako da sedaj izgleda moj nasmešek veliko lepši.“  

Opazili smo namreč, kako se Ksenija na svojih fotografijah sedaj veliko bolj na široko smeji, prej pa je bila večkrat opažena s šobico na ustih. Na vprašanje, ali je bilo preteklo skrivanje nasmeha kljub temu povezano s kakršnimi koli kompleksi, nam je Ksenija le pojasnila:"Veliko bolj samozavestna sem zdaj, res je. Vedno sem rada nasmejana, sedaj pa to lahko tudi pokažem.“ Novembra se sicer simpatična starleta odpravlja na prijeten oddih v Egipt s svojo prijateljico Lidijo Fajmut, ki pa je obenem tudi njena kozmetičarka.

 

Komentarjev 6
  • blueone 19:40 03.november 2015.

    Vlaga v sebe, pametna punca...sam stila pa res nima, to je dejstvo!

  • Koka 16:57 03.november 2015.

    Ružna ko lopof !

  • Zverca 14:30 03.november 2015.

    Tu sta možni 2 varianti. Ali luske, ki so strašno drage ali pa agresivno beljenje. Kot se mi zdi, gre tukaj za luske. Pred namestitvijo pobrusijo sklenino in jih prilepijo. Zato pa izgleda tako perfect in v vrsti. V bistvu ...prikaži več instant varinata za poravnavo zob. Luske niso večne. Čez 10 let jih bo morala ponovno menjati. V vsakem primeru si je uničila gepis, koklja. P**** svašta rodi.