Magazin > VIP
24 ogledov

Komu ga je pokazala Sanja?

Sanja Grohar C.C.
Sanja Grohar z novimi fotografijami dokazuje, da se zna pozabavati tudi na svoj račun.

Sanja Grohar, z novim umetniškim imenom Saya G, se predstavlja s svežim stilom glasbe in novim izgledom, na Facebooku pa je objavila zanimivo serijo fotografij, na katerih z žvečilnim gumijem poka balončke in daje zelo nazorno vedeti, da se ne ozira na mnenja drugih.

Nova spletna stran napoveduje novo pesem Magic, ki sta jo producirala DJ Paolo Barbato in Simon Ermacora, nov videz in očitno novo, še bolj drzno Sanjo. Nekdanja misica je pridno zasedena z nastopi v klubih, konec meseca pa predstavlja tudi videospot, ki so ga zakrivili Final Focus Production s Tiborjem Golobom na čelu. Na zadnjem fotografiranju za novo spletno stran sta z Golobom posnela tudi nekaj norčavih fotografij, za katere ni bilo mišljeno, da pridejo v javnost, a se je fotograf vseeno pozabaval in jih prilepil Sanji na Facebookov zid. In kaj Sanja pravi na fotografije?"Haha, mah, ne jemljite se preveč resno, treba se je tudi zabavati." Vam je všeč nova, bolj drzna Sanya?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.