Magazin > VIP
23 ogledov

Končan boj za Severininega sina

severina, milan popvić Žurnal24 main
Boj za skrbništvo nad sinom med Severino in Milanom Popovićem je danes dobil sodni epilog.

Sodnica je po večmesečnem boju za skrbništvo določila, da bo skrbništvo nad sinom Aleksandrom dobila mati Severina, medtem ko bo moral oče Milan Popović vsak mesec plačati 15.000 kun (1.950 evrov) preživnine. Milan ima pravico, da sina obišče vsak drugi konec tedna, z njim pa je lahko v kosu največ pet dni. Sina lahko tudi pelje v tujino.

Pevka z odločitvijo sodnice ni zadovoljna. Najbolj jo moti prenizek znesek preživnine glede na Popovićevo premoženje. Njena odvetnica Jadranka Sloković je tako že napovedala pritožbo.

Na današnjo obravnavo, kjer je sodnica prebrala razsodbo, Severine ni bilo, Milan pa je prišel s svojim odvetnikom. Kaj je vzrok, da ni pevka prišla, ni znano, ugiba pa se, da je povezan z okrevanjem po operaciji kolena.

Komentarjev 1
  • zztop 14:37 26.marec 2014.

    Jebenti, tej govedini gre sam za denar. Sramota. Enako nepravično, sodnice določijo veliko krat otroke mamam, ki so take kot ta krastača!!!! Naj vprašajo otroka, koga si želi bolj ob sebi, nato pa naj preverijo za kaj gre pri posameznikih. ...prikaži več Kolk bo ona časa spravla skupi na teden za otroka? Neenakopravnost se nadaljuje. Ženske ne nehajo stokat na vseh področjih! Feminizem je eno veliko sranje, kar se tega tiče, od sodstva naprej.