Magazin > VIP
15 ogledov

Končno bomo spet dobili miss Universe

Ema Jagodič, Miss Universe Nik Rovan
Po enoletnem premoru bomo Slovenci letos spet dobili svojo miss Universe. Kastingi se bodo odvijali v začetku avgusta, zmagovalko pa bodo okronali septembra.

Ema Jagodič, ki je lento miss Universe Slovenije osvojila pred dvema letoma, bo le dobila naslednico. Vse, ki si želite to postati, se lahko prijavite na kasting, ki bo potekal 8. avgusta, prijave pa morate na naslov info@ekskluzivno.si poslati najpozneje 5. avgusta. Zmagovalka bo v začetku oktobra odpotovala na svetovni izbor, ki bo potekal 9. novembra v Moskvi.
Nosilka naslova miss Universe Slovenija 2013 se bo pridružila številnim Slovenkam, ki so v preteklosti osvojile ta prestižni naziv. Prvi izbor Miss Universe Slovenije se je odvil leta 2001 in z njim je bila okronana Minka Alagič. Za njo so naslov nosile Iris Mulej (2002), Polona Just (2003), Sabina Remar (2004), Dalila Dragojević (2005), Nataša Pinoza (2006), Tjaša Kokalj (2007), ki je hkrati prva Slovenka, ki se je prebila med najboljših 15 na svetovnem izboru Miss Universe, Anamarija Avbelj (2008), Mirela korač (2009), Marika Savšek, (2010) in Ema Jagodič (2011).

Kaj čaka najlepšo v vesolju 

Dekle, ki zmaga na svetovnem izboru, eno leto živi v New Yorku in poleg tega, da se pojavlja na prestižnih dogodkih in rdečih preprogah, sodeluje s številnimi dobrodelnimi organizacijami. Pomaga zlasti tistim, ki se ukvarjajo s preprečevanjem širjenja virusa HIV in tistim, ki trpijo zaradi AIDS-a. Sodeluje z različnimi društvi in organizacijami, ki pomagajo ženskam, obolelim za rakom dojk ali rakom materničnega vratu. Nekatere od nosilk naslova miss Universe so postale tudi ambasadorke dobre volje pri Združenih narodih.

Komentarjev 1
  • Pepi 20:59 17.julij 2013.

    In kdo je tokrat kupil licenco-kdo je organizator ???