Magazin > VIP
44 ogledov

Končno nova fotografija princa Georgea

princ George Kate Middleton William EPA
Malega princa Georgea smo nazadnje videli oktobra lani po krstu, zdaj pa je palača končno objavila njegovo najnovejšo fotografijo.

Kate Middleton in princ William sta svetu pokazala najnovejšo fotografijo svojega sinčka princa Georgea, ki zdaj šteje že osem mesecev. Na fotografiji, ki je nastala sredi marca, družinica gleda skozi okno svojega doma v Kensingtonski palači. Družbo jim dela pes Lupo, ki ga William ljubeče objema, mali princ pa ga prisrčno gleda. Piko na i popolni družinski fotografiji daje Georgeev pulover, na katerem piše "George".

Čudovit trenutek je v objektiv ujel slavni fotograf Jason Bell, ki mu fotografiranje kraljeve družine ni tuje. On je bil tudi tisti, ki je Georgea ovekovečil na dan njegovega krsta, 23. oktobra lani.

Mali princ se je že začel plaziti, kar pa sta njegova stara žal zamudila, saj sta bila ravno na počitnicah. Njun sinček je bil takrat v varstvu pri starih starših Carole in Michaelu Middletonu, Kate in William pa sta uživala na Maldivih. Aprila ga s staršema čaka prva kraljeva dolžnost, saj se bodo za tri tedne odpravili na turnejo po Avstraliji in Novi Zelandiji.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.