Magazin > VIP
21137 ogledov

Končno: Po Albertu svojo resnico povedala še princesa Charlene

princesa charlene, gabriella Profimedia
Charlene se počuti bolje. Tokrat se je na dogodku celo nasmehnila ...

Monaška princesa Charlene se je v Monaku s hčerko udeležila tedna mode in bila prešerne volje.

To pa še ni vse. Spodbudne so tudi njene besede. Za Monaco-Matin je dala namreč intervju, v katerem je spregovorila tudi o grdih govoricah o svojem zakonu. "Moje zdravje je še vedno šibko, zato se ne želim prenagliti," je dejala in dodala, da je za njo dolga in težka pot. 

Kot je znano, je bila princesa več mesecev ujeta v svoji nekdanji domovini, Južnoafriški republiki. Le nekaj dni po vrnitvi domov pa je morala zaradi hude izčrpanosti in tudi zobozdravstvenih težav na zdravljenje v Švico. 

"Po vrnitvi v kneževino sem svojo energijo usmerila v otroka, moža in zdravje. To je imelo prioriteto," je še dejala 44-letnica, ki svojega moža ne more prehvaliti. Pravi, da ji je ves čas stal ob strani in naredil vse, da bi v teh težkih časih zaščitil družino. O govoricah, da je njen zakon v krizi, pa je povedala: "Žalostno je, da nekateri mediji širijo takšne govorice o mojem življenju in zakonu. Tako kot drugi ljudje imava tudi midva čustva in šibkosti, razlikujeva se le v tem, da je najina družina v medijih izpostavljena in da se o naših šibkostih govori."

Že nekaj časa se šušlja tudi, da si Charlene želi čim prej zapustiti Monako, sama pa pravi, da je presrečna, da je spet doma. 

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.