Magazin > VIP
15 ogledov

Končno punčka za Davida in Victorio

Victoria David Beckham Žurnal24 main
David in Victoria Beckham naj bi izvedela za spol otroka, ki ga pričakujeta, in sicer naj bi po treh fantih končno dobila punčko.

Paru, ki ima že tri sinove – 11-letnega Brooklyna, osemletnega Romea in petletnega Cruza –, se bo uresničila želja. To poletje naj bi se jim namreč pridružila punčka. "David in Victoria sta navdušena. To bo njun zadnji otrok in novica, da bosta dobila punčko, je kot sladkorni obliv na kolaču za Beckhamov klan," je povedal neimenovani vir. Zakonca Beckham bosta tako s sestrico za njune fante dopolnila popolno družino. "Uresničujejo se jima sanje. Ne bi si mogla želeti več."

 

Victoria v preteklosti ni nikoli skrivala, da si želi male punčke, s katero bi počela dekliške stvari. "Lahko si predstavljam, kako ji lakiram nohte, jo ličim in izbiram oblačila z njo," je povedala. "Če bom imela dovolj sreče in bom imela še enega otroka, bi bilo to čudovito."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.