Magazin > VIP
41 ogledov

Konec 17-letnega zakona?

Mož jo podpira in zvesto stoji ob strani. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Ameriški tabloid National Enquirer trdi, da je zakona med Melanie Griffith in Antoniem Banderasom konec.

Antonio Banderas in Melanie Griffith sta poročena že 17 let, kar je za hollywoodske standarde izjemno dolga doba. Že lep čas pa se šušlja, da je njun zakon v krizi.

Par je prestal veliko preizkušenj. Melanie je imela kožnega raka in težave z drogami in z alkoholom. Banderas ji je ves čas zvesto stal ob strani, v zadnjem letu pa se je spet posvetil karieri, kar je sprožilo zakonske težave. "Antonio ves čas dela, Melanie pa je s hčerko Stello sama doma,“ je izdal vir.

Antonio bi se lahko ob nedavnem prazniku vrnil v Los Angeles, a je raje sam odpotoval v Malago. Melanie pa je velikonočne praznike preživela na glasbenem festivalu Coachella v Kaliforniji.

Melanie sicer velja za zelo ljubosumno žensko. Po trditvah vira jo ves čas najedajo dvomi in strah, da bi si njen tri leta mlajši mož poiskal mlajšo. Zato igralka ni prav nič vesela, da bo njen soprog zaigral ob samski Gwyneth Paltrow, s katero snema film o Pablu Picassu. Melanie se za svoj zakon menda še bori, a, če gre verjeti govoricam, je njen trud zaman ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.