Magazin > VIP
19 ogledov

Konec še enega slavnega razmerja

Miley Cyrus Liam Hemsworth FameFlynet
Ameriški mediji poročajo, da sta pevka Miley Cyrus in igralec Liam Hemsworth razdrla zaroko.

Še pred nekaj tedni je Miley veselo razlagala, kaj bo nosila na poroki z Liamom, a do veselega dogodka očitno ne bo prišlo. Po tem, ko je v medije pricurjala vest, da Liam Miley vara s seksi igralko January Jones, se je v njunem razmerju precej zamajalo. Viri pravijo, da je med njima konec, za kar pa ni kriv le Liam. "Miley je še zelo mlada in si želi samo zabavati. Kadar se odpravi ven, vse skupaj postane precej divje, kar pa Liamu nikakor ni všeč," je vir povedal znanemu časniku NY Post.

Oglasil se je še en bližnji prijatelj, ki je omenjenemu časniku povedal, da si je 23-letni igralec vzel nekaj časa samo zase in se umaknil v rodno Avstralijo. Miley medtem v Ameriki snema svoj novi album, naokoli pa naj bi se že sprehajala brez zaročnega prstana.

Parček je menda ves čas imel vzpone in padce, mnogi njuni prijatelji pa zdaj pravijo, da je resnično konec. Počakati moramo le še na njun odziv, saj oba zaenkrat molčita.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.