Magazin > VIP
5860 ogledov

Konec slavnega zakona: Po herpes škandalu ločitev

Grace Miguel, Usher
Med božičnimi prazniki sta kar dva zvezdnika razglasila, da je njunega zakona konec.

Pevec Usher (40) je vložil ločitvene dokumente. Z devet let starejšo Grace Miguel je deset let v zvezi, poročena pa sta tri leta. Da je njune ljubezni konec, je par sicer razglasil marca. "Po razmisleku sva sklenila, da se razideva. Ostajava povezana in tudi dobra prijatelja, ki se bosta tudi v prihodnje podpirala. Drug do drugega čutiva veliko ljubezni in spoštovanja,“ sta takrat sporočila.

Mnogi sicer dvomijo, da se par razhaja v prijateljskih odnosih. Usher je svojo ženo namreč varal, in to z vsaj štirimi ženskami. To pa še ni vse … Četudi že od leta 2009 ve, da ima genitalni herpes, ni uporabljal zaščite. Lani ga je več žensk obtožilo, da jih je okužil, le nekaj tednov pozneje sta z Grace razglasila, da je zveze konec.

Tudi Forest Whitaker se ločuje

Keisha Nash, Forest Whitaker | Avtor: Profimedia Profimedia

Po 22 letih zakona se ločuje tudi hollywoodski igralec Forest Whitaker (57). S  Keisho Nash Whitaker (46) ima zvezdnik dve hčerki – 22-letno Noel in 20-letno True. Kot razlog za ločitev je par navedel nepremostljive razlike.

Forest in Keisha sta se spoznala med snemanjem filma Odštevanje, v katerem je igrala njegovo dekle. Kot je povedala leta 1997, eno leto po poroki, je bila nad igralcem takoj očarana. "Je zelo iskren, občutljiv in velik romantik. Takoj me je očaral – a ne z materialnimi stvarmi, ampak z načinom, kako kaže čustva.“

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.