Magazin > VIP
27 ogledov

Konec tedna končno pokleknil

Jennifer Aniston, Justin Theroux FameFlynet
Po tednih ugibanja, ali sta se Jennifer Aniston in Justin Theroux odločila za korak naprej, je igralčev tiskovni predstavnik sporočil, da je parček končno zaročen.

"Justin Theroux je v petek preživel čudovit rojstni dan in od svojega dekleta Jennifer Aniston prejel najlepše možno darilo – sprejela je njegovo snubitev," je sporočil Therouxov tiskovni predstavnik.

Ugibanja, ki so se zadnje tedne pojavljala v medijih, so tako končana. Par, ki je skupaj že osemnajst mesecev, je junija preživel romantične počitnice v Evropi, kar je golobčka očitno še bolj povezalo. Jennifer je Justinu organizirala nepozabne romantične počitnice, obiskala sta vse njene najljubše kotičke, od Pariza, Rima do Caprija, kjer sta spala v hotelski sobi za tri tisoč evrov na noč, ter križarila z luksuzno jahto Liberty of Lymington, katere tedenski najem stane petnajst tisoč evrov.

Z zaroko sta zagotovo zavezala vse zlobne jezike, ki že nekaj časa namigujejo, da zvezdnika nista tako srečna, kot se zdi na prvi pogled, da se je Justin le opogumil, pa so zagotovo pripomogle tudi nepozabne romantične počitnice. Za igralca, režiserja in scenarista bo to prvi zakon, za Jennifer, ki je bila med letoma 2000 in 2005 poročena z Bradom Pittom, pa drugi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.