Magazin > VIP
69 ogledov

Konec ugibanj, Kate je noseča!

Kate Middleton EPA
Ugibanj je konec, princ William in vojvodinja Kate bosta zibala!

Iz Londona prihajajo novice, ki jih svet čaka že od lanskega aprila, ko sta princ William in Kate Middleton dahnila usodni da. Tiskovni predstavnik britanske kraljeve družine je potrdil, da so vojvodinjo zaradi hude jutranje slabosti sprejeli v londonsko bolnišnico King Edward VII, kjer bo ostala nekaj dni. Člani kraljeve družine so seveda navdušeni, da bo kraljevi par končno zibal.

"Njuna kraljeva visokost, vojvoda in vojvodinja Cambriška, sta zelo vesela, da lahko razglasita:  vojvodinja Cambriška je v veselem pričakovanju. Kraljica, vojvoda Edinburški, Valižanski princ, vojvodinja Cornwallska, princ Harry in člani obeh družin so nad novico navdušeni. Ker je nosečnost v zelo zgodnjem stadiju, bo njena kraljeva visokost nekaj dni ostala v bolnišnici, kasneje pa počivala doma," se glasi uradna izjava, ki prihaja z palače St. James. Kate je, glede na njeno zdravstveno stanje, verjetno noseča manj kot dvanajst tednov.

Tokratne govorice o Katini nosečnosti, ki jih je pred dvema tednoma sprožila njena prijateljica Jessica Hay, so se tako izkazale za resnične.

Vsi veseli

Člani kraljeve družine so navdušeni nad novico. Kraljevi dojenček bo tretji v vrsti za prestol, družini pa je na Twitterju že čestital britanski premier David Cameron: "Vesel novice. Prekrasna starša bosta." "Fantastične novice za Kate, Williama in državo. Rojstva kraljevega otroka se bo veselil ves narod," pa je na Twitterju zapisal vodja britanskih laburistov Ed Miliband.

 

 

Komentarjev 1
  • feferon 12:01 04.december 2012.

    Pa kaj .Komaj čakam da se loči. bo Popovič vsaj lahko odstopil.